****** Co nechceš, aby jiní dělali tobě, nedělej Ty jim.******

Pokud přicházíš na tento svět s vědomím, že jsi milován, a odcházíš se stejným pocitem, vše, co bylo mezi tím, se dá překousnout.



Něco na mlsání

3. března 2010 v 16:50 |  Recepty
Dnes jsem se pustila do dobrého moučníku, který na podzim peču jak na běžícím pásu. Teď už nemám čerstvé švestky, tak jsem dala kompotované.
Nechci se tu chlubit ani cizím peřím, ani svými pekařskými schopnostmi. Jen vás chci nalákat na něco dobrého.
Recept je z Šárčiny školy vaření - ZDE.
Můj pokus zdaleka nevypadá tak dobře jako Šárčin, dala jsem moc zakysané smetany.
Před pečením.
A je hotovo. To se bude muž olizovat až za ušima.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 3. března 2010 v 17:46 | Reagovat

Na receptík jsem se byla podívat u Šárky a moc se mi ten moučník líbí. Je to rychlovka, protože těsto je listové a to se dá koupit. Určitě tuto dobrotu vyzkouším a to, že máš víc smetany asi vůbec nebude na škodu. ;-)  :-)

2 babi Maňasová babi Maňasová | Web | 3. března 2010 v 19:05 | Reagovat

Taky si myslím, že smetana navíc neuškodí. Vypadá to lákavě a hlavně je to rychlovka.

3 Blanka Blanka | Web | 3. března 2010 v 19:25 | Reagovat

Já mám moc ráda švestkové buchty,takže se na recept určitě zajdu podívat :-D

4 Jarmila Jarmila | 3. března 2010 v 19:36 | Reagovat

[1]: [2]: Nakonec víc smetany nevadilo, jen nejsou švestky vidět.  :-D Vnučka si šmakovala.

5 Romi Romi | Web | 9. března 2010 v 12:03 | Reagovat

Hned bych si dala!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama