****** Co nechceš, aby jiní dělali tobě, nedělej Ty jim.******

Pokud přicházíš na tento svět s vědomím, že jsi milován, a odcházíš se stejným pocitem, vše, co bylo mezi tím, se dá překousnout.




A věděli jste, že...?

13. března 2019 v 6:00 | časopis |  Zdraví
Na popularitě získává černý česnek. Nejedná se o novou odrůdu, ale o speciálně upravený klasický česnek.
Jeho barva vzniká dlouhodobým kontrolovaným sušením.
Oblíbený je jak v asijské kuchyni, tak v alternativní medicíně. Podobně jako bílý je totiž skvělým antioxidantem. Posiluje imunitu a pomáhá při léčbě nachlazení a chřipky.
Jeho chuť je jemná a pozbývá ono typické česnekové aroma, které není vždy žádoucí.






Foto: internet
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Evina Evina | E-mail | 13. března 2019 v 7:44 | Reagovat

To jsem nikdy neslyšela:-)
Přeji krásný den:-)

2 Danka Danka | E-mail | 13. března 2019 v 7:52 | Reagovat

Tak tohle slyším Jarmilko také poprvé.Než bych ho takhle usušila si ani neumím představit.Když ono krom letadel a lodí taky umějí zpracovat všechno a všechno sníst. :-D

3 MarijaKes MarijaKes | Web | 13. března 2019 v 10:47 | Reagovat

Zajímavé. Když mi česnek pomalu vysychá, tak vypadá jinak. :D Ale jo, píšeš, že kontrolovaným sušením a tedy hlavně záměrným. Ale nečíst tento článek a dostat podobný česnek do ruky, tak to vyhodím. :D

4 Fukčarinka Fukčarinka | 13. března 2019 v 16:11 | Reagovat

Jarmilko, to tedy hledím s takovým česnekem bych mířil a nebýt tvého článku přímo do odpadu. ;-)

5 Čerf Čerf | E-mail | Web | 13. března 2019 v 21:32 | Reagovat

Snad nebude vyhodnoceno jako rasistické, když řeknu, že v tomto srovnání dávám přednost česneku bílému :-).

6 Jája Jája | E-mail | Web | 13. března 2019 v 22:39 | Reagovat

Tak tohle jako všichni předchozí taky vidím slyším čtu poprvé :).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama